Omklassning av livsmedelsverksamhet

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här lämnar du uppgifter om befintlig livsmedelsverksamhet. Miljö- och hälsoenheten behöver uppgifterna för att placera verksamheten i rätt riskklass enligt Livsmedelsverkets nya riskklassningsmodell.

Om verksamheten är certifierad enligt en standard för livsmedelssäkerhet är det bra om du har ditt certifikat tillgängligt så att du kan ladda upp det.

 Läs mer om livsmedelsverksamhet

Logga in med e-legitimation

Som företrädare för företaget använder du din egen e-legitimation för att logga in i e-tjänsten, exempelvis Mobilt BankID eller Freja eID. Du kan sedan välja att hämta företagsuppgifter från Bolagsverket, Statistikmyndigheten SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

 Läs mer på sidan Så hämtar kommuner företagsuppgifter (bolagsverket.se).

Skyddade personuppgifter

Du som har skyddade personuppgifter ska inte använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Kontakta istället Kontaktcenter via telefonnummer 0660 - 880 00. Telefontider: vardagar 07:30–17:00 (15 maj–15 september 07:30–16:15). Besöksadress: Järnvägsgatan 6.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa