Nationella och internationella evenemang - ansökan om stöd

LÄS MER

Här har ni möjlighet att söka stöd för genomförande av nationella eller internationella arrangemang, event, cuper eller liknade i Örnsköldsviks kommun. Skicka in er ansökan senast 6 månader innan genomförandet. 

Krav för att söka evenemangsstöd

  • Du måste skicka in ansökan minst 6 månader innan evenemanget planeras att genomföras
  • Dokument som visar resultatet från uträkningen för hur ert evenemang påverkar ekonomin, miljön och samhället ska bifogas i ansökan. Gör en uträkning via Event Impact Calculator™ Du kan välja mellan att bifoga dokumentet direkt när du skickar in din ansökan eller komplettera med det senare. Din ansökan är inte komplett förrän vi har erhållit dokumentet.
  • Din organisation måste vara registrerad för F-skatt

 Läs mer om vad vi kan erbjuda för stöd till nationella eller internationella evenemang i Örnsköldsvik

Hämta dina företagsuppgifter

Om du loggar in i e-tjänsten kan du som firmatecknare välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem. Väljer du som firmatecknare att ange företagsuppgifterna manuellt behöver du inkomma med ett utdrag som visar att du har rätt att företräda bolaget.

Pil Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter. Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

Skyddad identitet

Om du har skyddad identitet (sekretessmarkering, skyddad folkbokföring eller fingerade personuppgifter) bör du inte använda dig av digitala tjänster. Det är då säkrast för dig att ringa Kontaktcenter så hjälper de dig.

Telefon: 0660 - 880 00, telefontid 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)
Besöksadress: Järnvägsgatan 6

Följande behövs för e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in kan vi förifylla frågor med uppgifter som vi hämtar från andra system exempelvis Skatteverket och Bolagsverket.

Du kan även få återkoppling om ärendets status och notifiering om handläggaren behöver mer information.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa