Direktupphandling i Örnsköldsviks kommun - intresseanmälan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Örnsköldsviks kommun vill underlätta för fler små och medelstora företag lokalt att delta vid direktupphandlingar som kommunen gör i samband med inköp av varor, tjänster och entreprenader. Genom att lämna in en intresseanmälan till kommunens företagsregister för direktupphandling kan ditt företag bli kontaktad när kommunen gör en direktupphandling inom ditt område. Företagets uppgifter hamnar då i en databas för kommunens direktupphandlingar. Observera att intresseanmälan inte är någon garanti för att erhålla en förfrågan vid direktupphandling. Ditt företag tilldelas inte per automatik ett avtal.

Om ditt företag är aktuell för en direktupphandling kontaktas du via e-post. Tänk på att du som företagare själv ansvarar för att din e-post och din intresseanmälan hålls aktuell. Örnsköldsviks kommun använder upphandlingsverktyget e-Avrop www.e-avrop.com (öppnas i nytt fönster) där du som företagare kan registrera ett konto kostnadsfritt. För att kunna svara på en eventuell förfrågan från kommunen behöver du ha ett konto på e-avrop.

 Läs mer information om upphandling och inköp

Välkommen med din intresseanmälan! 

Hämta dina företagsuppgifter

I e-tjänsten kan du som firmatecknare välja att hämta dina företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket, så att du slipper fylla i dem.

Pil Läs mer på sidan Så här hämtas dina företagsuppgifter. Du kan också välja att fylla i uppgifter om ditt företag manuellt.

Stämmer inte uppgifterna kan du ange dom nya uppgifterna i denna ansökan. Kom ihåg att även göra ändringarna på www.verksamt.se (öppnas i nytt fönster). Om du som enskild näringsidkare vill ändra folkbokföringsadress gör du det på www.skatteverket.se (öppnas i nytt fönster).

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa