E-förslag

LÄS MER

Här kan du som har e-legitimation logga in och lämna ett e-förslag till Örnsköldsviks kommun. Du behöver inte vara folkbokförd i kommunen för att skicka in ett e-förslag. Det finns inte heller en åldersgräns - barn och unga kan också delta och skapa sina egna förslag. För att kunna rösta behöver du legitimera dig med e-legitimation och vara folkbokförd i Örnsköldsviks kommun.

Du lämnar ditt e-förslag som enskild privatperson, du kan inte skicka in ett förslag som representant för förening eller organisation.

Har du inte e-legitimation kan du vända dig till Kontaktcenter för att antingen skicka in ett förslag eller lämna din röst manuellt. Se kontaktuppgifter nedan.

 Läs mer om e-förslag

Om du skickar in ett förslag kan ärendet uppdateras med manuella röster under tiden förslaget är publicerat för omröstning. Du får då en notis om att verksamheten redigerat ärendet. De insamlade rösterna synliggörs i ärendet samt på webben under tiden för omröstningen samt en tid efter att beslut fattats.

Aktiva förslag som du kan rösta på

Alla förslag som har genomgått omröstning

Skyddade personuppgifter

Du som har skyddade personuppgifter ska inte använda denna e-tjänst. Orsaken är att informationen som lämnas i e-tjänsten kan bli en offentlig handling. Det är heller inte möjligt att garantera fullständigt skydd från obehörig insyn. Kontakta istället Kontaktcenter via telefonnummer 0660 - 880 00. Telefontider: vardagar 07:30–17:00 (15 maj–15 september 07:30–16:15). Besöksadress: Järnvägsgatan 6.

Följande behövs för e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system exempelvis Skatteverket.

Du kan även få återkoppling om ärendets status och notifiering om handläggaren behöver mer information.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa