E-förslag

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Bra att veta
Linje

Här kan du som har e-legitimation logga in och lämna ett e-förslag till Örnsköldsviks kommun. Du behöver inte vara folkbokförd i kommunen för att skicka in ett e-förslag. Det finns inte heller en åldersgräns - barn och unga kan också delta och skapa sina egna förslag. För att kunna rösta behöver du däremot vara folkbokförd i Örnsköldsviks kommun.

Har du inte e-legitimation kan du vända dig till Kontaktcenter för att antingen skicka in ett förslag eller lämna din röst manuellt. Se kontaktuppgifter nedan.

Läs mer information

Om du skickar in ett förslag kan ärendet uppdateras med manuella röster under tiden förslaget är publicerat för omröstning. Du får då en notis om att verksamheten redigerat ärendet. De insamlade rösterna synliggörs i ärendet samt på webben under tiden för omröstningen samt en tid efter att beslut fattats.

Aktiva förslag som du kan rösta på

Alla förslag som har genomgått omröstning

Skyddad identitet

Om du har skyddad identitet (sekretessmarkering, skyddad folkbokföring eller fingerade personuppgifter) bör du inte använda dig av digitala tjänster. Det är då säkrast för dig att ringa Kontaktcenter så hjälper de dig.

Telefon: 0660 - 880 00, telefontid 07:30–17:00 helgfria vardagar (15 maj–15 september 07:30–16:15)
Besöksadress: Järnvägsgatan 6

Behandling av personuppgifter

Kontakt

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa