Tidsbokning - Familjerådgivningen

LÄS MER

Om du vill komma i kontakt med oss på Familjerådgivningen kan du boka en samtalstid med någon av oss via denna e-tjänst. Detta gäller vid för första besöket. Har du/ni redan en pågående kontakt med någon av oss behöver du/ni kontakta oss direkt för att boka in en tid för vidare samtal.

Om du väljer att logga in när du bokar en tid får du en notis som påminnelse innan mötet så du inte glömmer bort tiden. Om du väljer att inte uppge någon form av kontaktuppgift kan vi inte nå dig i fall vi behöver avboka ert besök. Det går även att boka tid genom att ringa eller skicka e-post till oss, då kan det eventuellt finnas fler tider att välja på. Se kontaktuppgifter nedan.

Pil Läs mer om Familjerådgivningen

Skyddad identitet

Om du har skyddad identitet (sekretessmarkering, skyddad folkbokföring eller fingerade personuppgifter) bör du inte använda dig av digitala tjänster. Det är då säkrast för dig att ringa oss på Familjerådgivningen så hjälper vi dig.

Tony Jakobsson, Familjerådgivare
Telefon: 0660-886 89

Siv Byström Arnqvist, Familjerådgivare
Telefon: 0660-886 87

Följande behövs för e-tjänsten

Fråga om inloggning

Vi rekommenderar att du loggar in eftersom du då får möjligt att omboka/avboka mötestiden själv via Mina sidor samt att vi kan för ifylla vissa fält med information. Vill du vara anonym ska du inte logga in.

Vänligen,
Familjerådgivningen

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa